Infos
Adres

België

Telefoonnummers
02/793.07.21

HET BLAUWE HUIS

Activiteiten
*** COVID-19: WIJZIGINGEN IN DE DIENSTVERLENING EN CONTACTMODALITEITEN - 28/04/21:
Het centrum is open. Voor het ogenblik worden er echter geen activiteiten aanvaard met andere centra of met personen van buitenaf. ***

Leefplek voor volwassenen met een licht tot matig verstandelijke handicap waar ze zich goed kunnen voelen, hun zelfredzaamheid kunnen ontwikkelen en hun grenzen kunnen verleggen, die bestaat uit:
- dagcentrum: met een aanpak op basis van verschillende pijlers voor de kennismaking met tal van activiteiten zoals wellness in het water (wellnesscentrum: jacuzzi, infraroodcabine), sport, zwembad, cultuuruitstappen, gezelschapsspellen, hippotherapie, moestuin, enz.
- verblijfcentrum: gezellige en rustgevende plek waar de bewoners hun autonomie en vaardigheden kunnen behouden en ontwikkelen, de avondactiviteiten worden georganiseerd naargelang hun wensen (bowlingavond, film, gezelschapsspellen, uitstappen, enz.)
Missie
De vereniging heeft tot doel de ontwikkeling en het welzijn van personen met een mentale handicap of een bijkomende fysieke handicap, te verbeteren middels het creëren van een woonplaats, het organiseren van activiteiten en diensten